ZASLUŽIO JE: Čestitke za Noleta stižu sa svih strana

Autor: Tanjug

Sport

27.01.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar sporta i omladine Srbije Vanja Udovičić čestitao je srpskom teniseru Novaku Ðokoviću osvajanje sedme titule na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu. On nije jedini, pohvale stižu sa svih strana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Svaka čast, Novače! Hvala ti što si našu zemlju po ko zna koji put učinio ponosnom i čestitam ti na ovom sjajnom uspehu. Redefinisao si istoriju tenisa još jednim rekordom - prvi igrač koji je sedmi put osvojio Australija open! Čestitatam tebi i tvom timu na ovom sjajnom uspehu. Bravo šampione - navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Ðokoviću su čestitke uputile i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.


- Dragi Novače, neka prvi trofej u ovoj godini bude samo uvertira za sve uspehe koji te čekaju u nastavku sezone. Još jednom si pokazao da se samo vrednim radom, verom u sebe i posvećenošću može stići do vrha. Budi ponosan što si mladima u Srbiji uzor i podstrek, kao što smo mi ponosni jer si naš najbolji ambasador u svetu - napisala je Mihajlovićeva.

Željka Cvijanović je u svojoj čestitki istakla da je Ðoković sjajnom igrom i demonstracijom vrhunskog sportskog umeća dokazao da istrajnost i vera u sebe daju rezultate. 


- Osvajanjem sedme titule na ovom prestižnom takmičenju, obradovali ste brojne ljubitelje tenisa i sve Vaše verne navijače u Republici Srpskoj, te još jednom potvrdili da ste najbolji teniser na svetu - navela je Cvijanovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading