(FOTO) ZA NOLETA NEMA ODMORA: Jelena zagrmela - Šampioneeeeee, vraćaj se kući, čekaju te obaveze!

Autor:

Sport

27.01.2019

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković osvojio je svoju sedmu titulu na Australijan openu i time ispisao istoriju na ovom turniru, međutim njegova sreća nije bila potpuna jer sa njim u Melburnu nije bila njegova porodica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sedmostruki šampion Australijan Opena

Posle finala sa Nadalom srpski teniser je odmah uputio zahvalnost svojoj porodici, pre svih supruzi Jeleni i deci Stefanu i Tari koji su gledali njegov meč.

Dugo je bio razdvojen od njih u prethodnom periodu, pa je normalno i da su se jedni drugih uželeli, što se jasno može zaključiti i iz poruke koju mu je uputila supruga Jelena posle pobede i osvajanja titule.

Ona mu je čestitala i poručila da ih je učinio preponosnima, ali i, kroz šalu, da je vreme da se vrati kući i pozabavi se malo roditeljskim dužnostima, jer je u prethodnom periodu sve spalo na nju, pa se malo umorila.

- Preponosna, baš, baš! Tri nedelje razdvojeni, ali sa istorijskim razlogom, baš kako volimo. Šampioneeeee, šampioneeee ale ale aleeeee!!!
Klinci čekaju, ženče nestrpljivo.... eto, dozvoliću ti da preuzmeš jutarnje smene s klincima pošto je to tvoja vremenska zona. Polako kući - napisala je Jelena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading