Đoković opušteniji i odlučniji nego ikad: Njegova igra je drugačija

Autor:

Sport

29.01.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mats Vilander ne prestaje da sipa komplimente na račun Novaka Đokovića. Smatra da Srbin može ove sezone da osvoji kalendarski grend slem, to znači da posle Australije trijumfuje na Roland Garosu, Vimbldonu i Ju Es openu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Ima igru i način da pobedi na sva četiri slema ove godine. Njegova igra je drugačija, prilagođena je svim uslovima, može da igra preko dana, u noćnim uslovima, polako brzo - za Novaka nije važno. On će dominirati na grend slemovima. Rafa je uneo neke promene u igri, kao Rodžer 2017. godine. Jedini koji ništa nije menjao je Novak, i opušteniji je i odlučniji nego ikada - kazao je Vilander.

Ukoliko Novak osvoji sva četiri najveća turnira u istoj kalendarskoj godini, bio bi jedini kome je to uspelo u open eri.  U istroji su to uradila samo dva tenisera  - Don Budž 1938. i Rod Lejver  1962. i 1969.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading