NOVI ŠAMAR ZA RAFU: Novak ga razbio, a sad i stric ima jaku poruku

Autor:

Sport

29.01.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal je doživeo debakl u finalu Australijan opena... Ovoga puta i njegov stric i bivši trener Toni rešio je da se pokloni Novaku Đokoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Od samog starta videli smo rivala koji je spreman da napada i igra u punoj brzini. U većini slučajeva dobri napadi mog bratanca poslužili su kao hrana za pobednički ritern Srbina. Ne znam da li postoji taktika protiv tako inspirisanog protivnika - rekao je Toni Nadal.

On smatra da razlika u kvalitetu nije tako velika.

- Đoković je dodirnuo savršenstvo na tom meču, a Rafael je bio manje uspešan nego na ostatku turnira. Rezultat u finalu je dao osećaj veće udaljenosti između njih nego što je ona jeste. Ne postoji nijedna primedba na Đokovićevu igru u finalu. Čestitao bih mu na nivou tenisa koji veoma, veoma teško može da se pobedi - zaključio je Toni.

Nadal je imao mnogo problema sa povredom, Australijan open je bio prvi turnir na kojem je igrao, a u finalu se videlo da je trenutno baš daleko od Novaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.