"Novak će oboriti Federerov rekord": Kada ona to kaže, morate joj verovati!

Autor:

Sport

31.01.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobedom nad Rafaelom Nadalom u finalu Australijan opena naš teniser Novak Đoković stigao je do svoje 15. grend slem titule u karijeri. Ispred njega su samo upravo savladani rival iz Španije sa 17 i Rodžer Federer koji je na "sigurnih" 20 trofeja. Ipak, mnogi misle da će Srbin uskoro preuzeti lidersku poziciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

U nedavnom intervjuu koji je dala "Bi-Bi-Siju" četvorostruka grend slem šampionka Kim Klajsters rekla je da veruje u našeg Noleta. Ona je pohvalila igre srpskog asa koje su u poslednje vreme na prilično zavidnom nivou.

- Mislim da Novak definitivno može da obori Rodžerov rekord.  Biće interesantno to isprati, on zna kako je biti na najboljem nivou. Bilo je samo pitanje vremena kada će opet pronaći motivaciju da bude kakav je bio nekada, a izgleda da je uspeo u tome - kaže nekadašnja teniserka, a sada teniski komentator na australijskoj televiziji.

Belgijanka je zadivljena kako je Nole učionio da osvajanje ovakvog trofeja izlgeda prelako, ali se iza svega toga krije mnogo, baš mnogo truda i zalaganja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Ovo je veliki uspeh za Đokovića i njegov tim. Učinio je da nešto čemu se treba ozbiljno posvetiti, uložiti mnogo snage i energije, izgleda tako lako dostižno. Novak je sada u "Zen" fazi, puno mu je trebalo da dođe dotle, biti smiren, staložen, svakako da nije lako, ali je on uspeo - zaključila je Klajstersova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading