ZANIMLJIVO: Nole ga odrao, a on hvali Nadala!

Autor:

Sport

02.02.2019

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je onih koji veruju da Rafa Nadal može da dobije Novaka Đokovića u skorije vreme... Jedan od njih je Luka Puj, igrač kojeg je naš teniser preslišao na Australijan openu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Odmah posle meča sam bio razočaran. Ali, jednostavno nisam mogao ništa da uradim. Đoković je bio iznad svih, imao je samo 15 neiznuđenih grešaka u polufinalu i finalu, a to je neverovatno. Nikada ga nisam video na toliko visokom nivou - rekao je Puj za "Le Figaro". 

Trenutno 17. teniser sveta pričao je i o narednom Grend slemu, Rolan Garosu, gde postoje dobre šanse da u završnici opet gledamo Novaka i Rafu Nadala. 


- Nadal je ipak Nadal na Rolan Garosu, tamo je kod kuće. Na šljaci Đoković je iza Nadala, barem za mene - dodao je Puj. 

On je u razgovoru pričao i o svojim ciljevima i želju da se plasira na Završni masters u Londonu. 

- Rolan Garos je još uvek daleko. Želim da se svaki dan probudim i dam sve od sebe, bez nepotrebnog pritiska. Želim da imam kompletnu godinu. Naravno, u podsvesti mi je i to da želim da se plasiram na Završni masters, ali sam ipak fokusiran na sadašnjost - jasan je Francuz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading