(UZNEMIRUJUĆ FOTO) ČEHINJA PROŠLA KROZ PAKAO: Hteo je da me ubije zbog 440 evra!

Autor:

Sport

06.02.2019

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petra Kvitova (28) ponovo je proživela pakao kao i 20. decembra 2016, kada je umalo stradala prilikom pljačke svoje kuće u mestu Prostjejov. Češka teniserka morala je u Brnu na svedočenju protiv osumnjičenog Radima Zondre da do detalja opiše napad u kojem joj je nožem isečena ruka, pa joj je karijera visila o koncu, a, prema iskazu, i život. Kako je navela, napadača je pustila u kuću misleći da je iz doping kontrole koju je očekivala, ali se on predstavio kao majstor koji je došao da pogleda kotao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Petra Kvitova

- Dok smo proveravali toplu vodu u kupatilu, iznenada sam osetila da mi otpozadi drži nož pod grlom. Rukama sam zgrabila nož i tada povredila levu šaku. U jednom trenutku sam ležala na podu, vrištala sam, krvi je bilo svuda - svedočila je aktuelna vicešampionka Australijan opena preko video-linka iz posebne prostorije kako bi izbegla suočavanje sa osumnjičenim.

Dvostruka šampionka Vimbldona istakla je da se od napadača odbranila tako što mu je ponudila novac, na šta je on pristao i otišao sa oko 10.000 čeških kruna, odnosno 440 evra. S druge strane, Zondra, koji trenutno služi kaznu za druge zločine, tvrdi da nije kriv. Međutim, ako bude osuđen, preti mu robija do 12 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading