NOLEMANIJA!

Autor:

Sport

13.02.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovci, ali i stariji žitelji mačvanskog Prnjavora utrkivali se za autogram i selfi sa Novakom Đokovićem.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Novak Đoković

"Nole, potpiši mi se na ruku", "Novače, može autogram za sestru", "Molim te, Nole, jedan selfi za uspomenu", moglo je da se čuje juče iz opšte gungule u mačvanskom Prnjavoru, gde je naš najbolji teniser otvorio 43. vrtić koji je renovirala Fondacija "Novak Đoković" sa uloženo više od 32 miliona dinara. Da Prnjavorčanima u posetu dolazi prvi reket planete, bilo je jasno već od ulaska u mesto i bilborda sa natpisom: "Dobro došao, Nole šampione"!

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Ispred vrtića prava ludnica. Gotovo cela Osnovna škola "Kralj Aleksandar Karađorđević", ali i mlado i staro iz Prnjavora i okoline se sjatilo da prvi put uživo vidi teniskog asa. Autogrami su se davali na papir, svesku, korice knjiga, svako mesto je bilo dobro za uspomenu. Selfi je bio premija, a Nole je imao vremena da stane kraj svakog, da se rukuje, zagrli i razmeni pokoju reč.

A onda je Đoković ušao u vrtić i podetinjio. Sa mališanima su njegova supruga Jelena i on pravili figurice od plastelina, crtali, pisali, a bilo je i plesa.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

- Svi smo deca, a to je najlepša stvar. Zato je detinjstvo od ogromne važnosti za formiranje ličnosti. Težimo da svoj deci pružimo jednake šanse. Uloga roditelja i Jelenu i mene dodatno je okrenula brizi o najmlađima. Zato nam je drago što će više od 150 mališana iz Prnjavora imati priliku da se zajedno smeje i da bude srećno - istakao je Novak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading