Kirjos ne može da ćuti - sada proziva i ĐOKOVIĆA!

Autor:

Sport

13.03.2019

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon poraza Novaka Đokovića od Filipa Kolšrajbera u Indijan Velsu, australijski teniser Nik Kirjos jedva je dočekao da svoje viđenje situacije podeli na Tviteru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Podsetimo, Kirjos je takođe poražen od Kolšrajbera na Indijan Velsu, u drugom kolu, a njegov poraz propraćen je sa mnoštvom negativnih komentara koji su ga očigledno pogodili. 

Jedan komentar na Tviteru nakon Noletovog poraza posebno je pogodio Kirjosa. Naime, u pomenutom tvitu pisalo je "da li je sa Đokovićem sve u redu jer promašuje zicere i izgleda letargično", Australijanac je i te kako imao šta da kaže: 


- Smešno, nešto mora da nije u redu sa njim zar ne? Kada sam ja izgubio od Kolija rastrgli su me komentarima "isti stari Kirijos". Kako bi bilo da samo kažemo da je dečko dobar? Da zna kako da pobeđuje? Mrzim ovo, kao da moramo ove momke da ljubimo kada izgube - napisao je Nik Kirjos. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading