Nole u Majamiju piše istoriju i stiže Nadala!

Autor:

Sport

20.03.2019

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta Novak Đoković je ispisao istoriju "belog" sporta. Malo je turnira na kojim naš as nema priliku da postavi bar neki rekord. Na redu je Majami, a Nole ponovo ima šansu da se naslovi najboljim u istoriji.

RepublikaFoto: Starsport
Prvi reket sveta kreće u pohod na rekordnu titulu u Majamiju

On je pehar pobednika na Floridi do sada podizao šest puta. Njegov bivši trener Andre Agasi može da se pohvali sa istim učinkom. Ako sada Srbin slavi postaće igrač koji je najviše puta slavio u Majamiju.

Nole na pehar u ovom gradu čeka od 2016. godine, a želi da popravi utisak od prošlog puta kada je ispao u drugom kolu, pa igra bez puno pritiska zbog bodova koje treba odbraniti.

Majami je važan i iz još jednog razloga. Srbin ima 32 titule na Mastersima, pa ako slavi u poznatom suptropskom raju, izjednačiće se sa Rafom Nadalom koji je na 33.

Srbin kreće od druge runde, a ostaje da se vidi da li će mu rival biti Australijanac Bernard Tomić ili Čeh Tomaš Berdih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading