Kada Đokovića igra dobro, onda niko ne igra dobro

Autor:

Sport

27.03.2019

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Nadal, stric Rafaela Nadala, pohvalio je igru Roberta Bautiste-Aguta na meču protiv Novaka Đokovića u osmini finala Mastersa u Majamiju.

Toni i Rafa Nadal

Toni je u intervjuu za "Mundo Deportivo" otkrio razliku između toga kako je Rafael Nadal igrao protiv Novaka u Australiji, a kako je to činio Agut na Floridi.

- Kada Đokovića igra dobro, onda niko ne igra dobro - počeo je Toni mislivši na to da kada Novak igra dobro, onda na drugoj strani protivnik ne može da dođe do svog najboljeg tenisa.

- Bautista je udarao lopticu dosta nisko, slao je spore loptice i Đoković se nije najbolje snašao, pa je meč bio izjednačen. Rafa je na Australijan openu udarao loptu kako Novaku odgovara, dok je Bautista igrao dosta niže, bez mnogo brzine - rekao je Toni. 

Đoković poražen je od Bautiste-Aguta posle velike borbe i tri seta, a da ponovo igraju, Nadal bi se kladio na srpskog tenisera.

- Roberto je morao da zaradi svaki poen. Ali, da igraju ponovo, kladio bih se na Novaka, on je ipak najbolji teniser sveta.

Španac će u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju igrati protiv Džona Iznera, dok za Đokovića sada sledi pauza od nekih mesec dana, pošto je prvi turnir na kojem je prijavljen da će igrati Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading