"Đokovića mogu lakše da pobedim nego Federera"!

Autor: b92, Republika

Sport

14.04.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sten Vavrinka će na startu danas ne pre 14.30 igrati protiv domaćeg tenisera Luke Puja, ali uoči starta takmičenja, dao je jednu interesantnu izjavu koja se tiče Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

RepublikaFoto: instagram.com/stanwawrinka85

On je ove sezone zabeležio 11 pobeda i sedam poraza i trenutno je na 36. mestu ATP liste, a trofej u Monte Karlu osvojio je jednom i to 2014. kada je u finalu pobedio Rodžera Federera.

Vavrinka je u Nadalovom delu žreba i svakako mu to neće previše prijati akom se ima u vidu koliko je Španac jak na najsporijoj podlozi, aliStan je rekao kako na turnirima uvek gleda u čijoj je polovini jer ima i svoju "omiljenu" stranu.

- Protiv Rodžera ne igram tako često. Dopada mi se to što jako dobro poznajemo jedan drugoga i što smo dobri prijatelji, ali ne i da ga izazovem na terenu. Uvek mi je bilo teško igrati protiv njega - priznao je Vavrinka.

Zato se Vavrinki dopada kada mora da igra sa svetskim brojem jedan.

- Više volim da se borim protiv Đokovića. Njegov stil tenisa mi više odgovara. Osećam da mogu da imam više kontrole u mečevima sa Novakom - izjavio je Vavrinka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading