"Nisam Đoković da ne moram da radim ništa do kraja života!"

Autor:

Sport

27.04.2019

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huan Karlos Ferero je nekada bio teniski broj jedan. Od 2012. godine je u penziji, a otkrio je čime se danas bavi, pa mu je najbolji teniser sveta, Novak Đoković poslužio da povuče paralelu između nekadašnjeg i današnjeg tenisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najboljui teniser sveta

- Ako nemate ništa drugo da radite osim da ostanete kod kuće, veoma je teško jer sve postane prazno. Srećom sad imamo više akademija i posla, širimo se po Kini, jedna je otvorena u Sao Paolu. Ako ste Novak Đoković i zaradite 100 miliona evra kroz karijeru, možete da živite do kraja života bez posla, a kada je reč o mom vremenu, tada se zarađivalo dosta manje - rekao je Ferero.

On je otkrio da mu prija što je zaboravljen.

- Srećom investirao sam na pametan način i sad od toga živim. Što se tiče intervjua koji nisu toliko česti sada... Moram da priznam da mi prija. Kada ste broj 1, sve što radite postane popularno, a nekada se izjalovi - zaključio je Španac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading