Poznati teniser isprebijao prijatelja pred ćerkom i trudnom ženom, koja je potom izgubila bebu - sada je Novak na potezu!

Autor:

Sport

29.04.2019

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki teniser Džastin Gimelstob osuđen je uslovno na tri godine zatvora, uz 60 dana dobrotvornog rada, zbog napada na svog tadašnjeg prijatelja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Utvrđeno je da je Gimelstob, dvostruki grend slem šampion u miksu iz 1998, više od 50 puta udario biznismena Rendala Keplana, koji je bio u društvu trudne supruge i ćerke. Medisoj Keplan je samo dve nedelje kasnije izgubila bebu, pošto je doživela pobačaj.

Incident se dogodio u Los Anđelesu, čiji sud je i izrekao kaznu siledžiji Gimelstobu. Gimelstob je i trener Džona Iznera kao i jedan od trojice predstavnika igrača u ATP. On je važio i za najozbiljnijeg kandidata da zameni odlazećeg prvog čoveka ATP Britanca Krisa Kermoda.

Ipak, posle ovog događaja, šanse Gimelstoba da postane predsednik Svetske teniske asocijacije su dosta smanjene.

Na to da li će Gimelstob uopšte biti izbačen iz ATP, veliki uticaj će imati Novak Đoković, kao predsednik Saveta ATP igrača, ali će mu da konačnu odluku biti potrebno još šest glasova od ukupno deset preostalih članova tog tela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading