EVO kako bi izgledala najbolja fudbalska ekipa sačinjena od TENISERA - "Đoković ne bi mogao da igra u mom timu"!

Autor: B92, Republika

Sport

30.04.2019

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski teniser Žoao Souza govorio je o tome koje bi tenisere uvrstio u idealni fudbalski tim. Među njima nije bilo mesto za najboljeg na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je u intervjuu koji je dao ovih dana u Eštorilu otkrio koga bi sve voleo u svom timu za fudbal, a u njemu ne bi bilo mesta za takva dva asa kao što su Novak Đoković i Rodžer Federer.

Doduše ne zbog toga što nisu dobri fudbaleri, već naprotiv, što osim teniskih imaju i zavidne fudbalske veštine.

- Moj golman bio bi Džon Izner. Sjajan je. Onda bih morao da izaberem neke brze momke kao što su Fabio Fonjili i Rafael Nadal koji bi bio u ulozi napadača. Igrao sam sa njim i on je veoma dobar - kaže Sousa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Potom je prešao na ostatak tima.

- Dominik Tim je odličan na sredini, mislim da bi tu bio odličan u tandemu sa Dijegom Švarcmanom, oni su prijatelji i odlično barataju loptom. Za odbranu bi mi trebao neki jak momak poput Martona Fučoviča - ističe Sousa.

A onda, iznenađenje...

- Novak Đoković ne bi bio u mom timu, baš kao i Federer. On je predobar da bi igrao u ovom timu. Izabrao bih Pabla Karenja Bustu i Leonarda Majera, koji su mi prijatelji - rekao je Sousa, koji brani trofej na ovom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading