Novi poraz Aleksandre Krunić!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

30.04.2019

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Aleksandra Krunić poražena je već u prvom kolu turnira u Pragu. Bolja od nje bila je Nemica Tamara Korpač, koja je slavila sa 6:3, 6:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandra Krunić

Korpač je trenutno 151. teniserka sveta, a u glavnom žrebu se našla zahvaljujući pobedama u kvalifikacijama. Nemica je do trijumfa došla za samo sat i osam minuta igre.

Krunićeva je, očigledno, i dalje u krizi. Srpska teniserka je pretrpela osmi poraz ove sezone i to u devetom meču. Prethodno je Aleksandra gubila u prvim kolma Brizbejna, Sidneja, Indijan Velsa i Majamija. Po pobedu je ostvarila na Australijan Openu i u Budimpešti.

Iako je bila znatno sigurnija na servisu, Krunićeva je bila vrlo nervozna u igri, te je dozvoljavala rivalki da preuzme inicijativu. Korpač je bila odlična u razmenama, pa je napravila tri brejka, ne dovolivši rivalki niti jednu brejk šansu.

Ključni brejk u prvom setu Nemica je napravila u četvrtom gemu, da bi u drugom setu dva puta oduzimala servis Krunićevoj za konačnu pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading