Lajović nemoćan: Đere izašao kao pobednik iz srpskog derbija!

Autor:

Sport

06.05.2019

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je nažalost ostala bez jednog predstavnika već u prvom kolu mastersa u Madridu pošto smo imali priliku da na startu gledamo srpski derbi iz koga je Laslo Đere izašao kao pobedik pošto je savladao Dušana Lajovića sa 6:4, 6:4 i tako se domogao drugog kola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đere u drugom kolu Madrida

Lajović i Đere su bili besprekorni u svojim prvim servis-gemovima, koje su osvojili bez izgubljenih poena. Start meča je obećavao, ali nije bilo borbe u pravom smislu reči kakvu smo očekivali.

Đere stiže pravovremeni do brejka, već u trećem gemu, dok je Lajović delovao indisponirano, do kraja meča nije došao do dvoje igre. Igrao je Laslo vrlo motivisano i sigurno, uspeo je Lajović da dobije gemove na svoj servis, ali nije imao snage da preokrene.

Drugi set je počeo u znaku mladića iz Sente, već u trećem gemu Laslo opet oduzima servis zemljaku, koji se konačno budi i odgovara ribrejkom za 2:2.

To je podiglo samopouzdanje Lajoviću, koji naredna dva servis gema osvaja bez izgubljenog poena, ali kada se očekivala neizvesna završnica seta, Đere pravi novi brejk i posle 85 minuta borbe stavlja tačku na meč.

Đerea u drugom kolu Madrida čeka Huan Martin del Potro koji se vratio na teren posle duže pauze.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading