FEDERER SE PROVUKAO: Monfis propustio dve meč lopte, pa ga stigla kazna!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

09.05.2019

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Madridu pobedom protiv Gaela Monfisa.

RepublikaFoto: Ap photo

Švajcarski teniser Rodžer Federer savladao je u meču osmine finala Mastersa u Madridu Gaela Monfisa i slavio sa 6:0, 4:6, 7:6 nakon nešto više od dva sata igre. Federer je tako upisao 1.200. pobedu u karijeri.

Prvi set je protekao u dominaciji švajcarskog tenisera koji Monfisu nije prepustio nijedan gem i poveo je sa 1:0 za samo 19 minuta.

U drugom setu druga i priča. Monfis je poveo sa 4:0, Federer je uspeo da se donekle vrati u igru, ali zapravo nije ličio na sebe tokom ovog dela meča pa je Monfis uveo duel u treći set.

Bio je Federer lošiji nego što smo navikli i početkom trećeg seta, ali smo u završnici dobili pravu borbu jer je Federer vratio brejk i u finišu se igralo gem za gem. Federer je u 12. gemu uspeo da dođe do 6:6 uz dosta sreće nakon dve spašene meč lopte, a u taj brejku je dominantan bio Federer koji je iskoristio četvrtu meč loptu. U četvrtfinalu će Federer igrati protiv Diminika Tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading