Beker na meti Bugarina

Autor:

Sport

11.05.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski teniser Grigor Dimitrov raskinuo je saradnju sa trenerom Danijem Valverdeom, a kako prenose pojedini nemački mediji pregovara sa Borisom Bekerom, nekadašnjim trenerom prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grigor Dimitrov

Dimitrov i Valverdu su sarađivali skoto tri godine, kao Đoković i Beker, sa kojim je srpski as osvojio šest grend slem titula. Bugarin se nada da bi mogao da prepiše recept najboljeg na svetu. 

Mada, Grigor Dimitrov još čeka na odgovor Andrea Agasija koji je bio deo njegovog tima na velikim turnirima. Amerikanac nije rad da stalno putuje i bude razdvojen od porodice.

Kada je reč o Dimirovu i Valverduu, oni su bili zajedno od jula 2016. Sa njim u timu Grigor je stigao do najvećeg uspeha, trećeg mesta na ATP listi. Međutim, usledio je žestok pad Bugarina, koji je dospeo na ivicu toga da ispadne iz top 50, što je dovelo do raskida saradnje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading