"Novakova poruka Federeru i Nadalu"

Autor: B92.net, Republika

Sport

11.05.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daniela Hantuhova, nekadašnja peta teniserka sveta, smatra da je Novak Đoković poslao poruku Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu pobedivši Dominika Tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Austrijanac je ovog proleća pobedio Švajcarca i Španca, međutim u polufinalu Madrida poražen je od najboljeg tenisera sveta.

- Mislim da je Novak pre meča mislio – "dobro, Rodžer ga nije pobedio, nije ni Rafa, daj da im pokažem sada" - kaže Hantuhova i dodaje:

- U stvari mislim da je ovo bila poruka upućena Rodžeru i Rafi.

Hantuhova sada radi kao teniski analitičar, zajedno sa Gregom Rusedskim, koji je takođe prokomentarisao duel Novaka i Dominika.

- Igrao sam jednom protiv Đokovića i osećaj je kao da ne možete da ga probijete. To ste mogli da vidite u igri Tima, osećao je kao da ne može da pogodi pravi deo terena. Njegova selekcija udaraca bila je netipična, pošto vas Novak tera da udarate lopticu onako kako niste navikli - rekao je Rusedski.

Rođeni Kanađanin ističe da Tim nije imao ovakav izazov protiv Nadal u Barseloni, niti Federera u Madridu.

Srpski teniser u velikom finalu Madrida igraće protiv boljeg iz susreta Rafael Nadal – Stefanos Cicipas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading