Pričom o Novaku, Kirjos učinio sebi "medveđu uslugu"

Autor:

Sport

21.05.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši australijski teniser Tod Vudbridž kaže da je njegov sunarodnik Nik Kirjos namamljen u priču o Novaku Đokoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Osvajač 16 Grend slem titula u dublu rekao je da su Kirjosovi negativni komentari o Đokoviću, kao i o Rafaelu Nadalu i Fernandu Verdasku, loše uticali na njegovu reputaciju.

Podsetimo, Kirjos je bio gost u podkastu američkog novinara Bena Rotenberga, gde je pričao o svemu što mu je bilo na umu.

Kirjos je izjavio da je "Novak bolesno opsednut potrebom da ga svi vole", o Veradsku pričao da je "umišljen", za Nadala rekao da je uvek "ogorčen"...

- Super je to što je otvoren i što priča ono što misli. Ali, realnost je da 50 odsto tenisera i teniserki voli te momke. Barem toliko, možda i više. Time je prognao sebe iz svlačionice - izjavio je Vudbridž.

Dan posle podkasta koji je potresao teniski svet Kirjos je izašao na teren Mastersa u Rimu i u drugom kolu dobio diskvalifikaciju posle bacanja stolice i reketa, svađanja sa sudijom...

- Namamljen je da to uradi i "upecao se". Članovi njegovog tima koji su mu dozvolili da to uradi bi trebalo da se pogledaju u ogledalo i da shvate da je (zbog tog podkasta) imao preveliki pritisak u meču sa Rudom - kazao je nekada 19. singl igrač sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading