Brat Rus opleo po Rodžeru: On misli samo na sebe. Đoković brine o svima!

Autor:

Sport

23.05.2019

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura oko odlaska Krisa Kermoda sa mesta predsednika ATP-a, a dok Rafael Nadal i Rodžer Federer negoduju i za sve krive Novaka Đokovića, predednika Saveta igrača, mlađi igrači su na strani srpskog asa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer i Novak Đoković

Rus Danil Medvedev imao je zanimljiv pogled na poslednja dešavanja.

- Đoković brine o svemu, što se Nadala tiče ne zna, ali Federer uvek brine samo o sebi, o vlastitim interesima, što je normalno. Zato je tamo gde jeste. Da brine o drugima ne bi osvojio 20 grend slem titula - kazao je Rus.

S druge strane, prvi teniser sveta brine o ostalim igračima na ATP turu.

- Đoković razmišlja o tenisu, o 100 najboljih igrača, kako da zarade više novca. Čini mi se da je Kris težak čovek, ali nikada nisam znao šta on radi, zato postoji Savet igrača, a Nadal i Federer nisu tamo.

Na pitanje šta je uradio sa svojom prvom velikom novčanom nagradom, Rus je iskreno otkrio:

- Mojim roditeljima je bilo teško dok samo igrao fjučerse pa sam želeo da im pomognem. Jednom sam video farmerke od 300 dolara koje nisam mogao da kupim, ali sam kasnije u Londonu potrošio 10.000 funti, nakon Vimbldona 2007. godine. Dobio sam mnogo novca posle pobede nad Stanom Vavrinkom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading