Đoković poslao brutalnu poruku rivalima: Jednom sam uspeo, zašto ne bih opet?

Autor: telegraf.rs

Sport

28.05.2019

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je počeo Rolan Garos teniska javnost je u "svađi" ko ima veće šanse da slavi na pariskoj šljaci, Đoković ili Nadal? Srpski as ne krije da želi da napravi podvig i stigne do sva četiri Gren slema, Đoković zna šta je ključno za osvajanje Rolan Garosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković je spreman za "Nole" slem

- Možda će zvučati kao kliše, ali potpuno prisustvo sadašnjosti i manje lutanja i manje boravka u budućnosti i prošlosti, posebno u ovakvim trenucima kada je istorija tenisa na tapetu i nije prvi put da se nalazim u ovakvim okolnostima. Pre 12 meseci je situacija bila potpuno drugačija. Osvojio sam tri poslednja Grend slema i samim tim sebi dao priliku da osvojim sva četiri zaredom. Uspeo sam pre tri godine, zašto ne bih opet? - rekao je Novak a prenosi "Telegraf".

Đoković je poslao jaku poruku navijačima, ali pre svega rivalima.

- Verujem u sebe, znam da sam sposoban za velike stvari, znam da posedujem igru za velike stvari i zašto da ne, to nije tajna. Vera u sebe je nešto što mi je donelo toliko uspeha u karijeri. S druge strane, iskustvo koje imam kada igram ove najveće turnire, koji traju po dve nedelje- rekao je Đoković.

Đoković u drugom kolu igra protiv Švajcarca Henrija Laskonena, a prvi reket sveta je spreman je za najveći mogući plasman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading