Nole: Preživeo sam starletu, i dalje sam srećan u braku!

Autor:

Sport

28.05.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković (32) juče je startovao na ovogodišnjem Rolan Garosu protiv Poljaka Huberta Hurkača. Međutim, pohod na drugu titulu u Parizu i priliku da u svom vlasništvu ima pehare sa sva četiri grend slema istovremeno, kao i 2016, još jednom su zasenile priče van teniskih terena.

RepublikaFoto: Ap photo
Novak Đoković

Ovaj put, Nole je morao da odgovara na prljave napade Španaca koji su mu navodno spremali seks-skandal sa neimenovanom starletom, o čemu je Srpski telegraf već pisao. Plan je bio da se lepotica podmiti sa 50.000 evra da priđe Srbinu i poljubi ga u vrat, a da taj tabloid priču plasira na naslovnu stranu kao paparaco dokaz preljube supruge Jelene. Na njihovu nesreću, starleta je bila pohlepna i tražila 500.000 evra. U svakom slučaju, trač nije uticao na najboljeg tenisera sveta.

Novak: Politika me ne zanima, samo porodica i tenis

- Ne znam zaista o čemu se radi. Svašta. Preživeo sam, sve je ok. Srećan sam u braku sa Jelenom - rekao je Novak.

Morao je Đoković da se pravda i zbog razmirica u ATP, odnosno nekih tvrdnji da sa funkcije predstavnika igrača krči sebi put u višu politiku.

- Usredsređen sam na porodicu i na tenis. Želim da celog svog života budem u sportu, na jedan ili drugi način. Politikom se neću baviti - kategoričan je bio prvi reket sveta.

RepublikaFoto: Ap photo

SRBI NA ROLAN GAROSU - PONEDELJAK

M. Kecmanović - D. Kudla 3:2

F. Krajinović - F. Tijafo 3:2

N. Đoković - H. Hurkač

I. Jorović - Dž. Brejdi 1:2

UTORAK

D. Lajović - T. Monteiro

A. Krunić - D. Gavrilova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading