Đere otkrio prve impresije nakon najboljeg rezultata u karijeri na Gren slemu!

Autor:

Sport

29.05.2019

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laslo Đere je još jednom odigrao dobar meč, a posledica toga je plasman u treće kolo Rolan Garosa.

RepublikaFoto: Starsport

Momak iz Sente je pobedio Australijanca Alekseja Popirina, 6:4, 7:6 (4), 6:4, odlično je odradio posao i sada ga čeka daleko ozbiljniji rival, Japanac Kei Nišikori.

Laslo je u prva dva kola pokazao da je u dobroj formi, kaže i sam da mu je šljaka omiljena podloga, tako da može bez velikog opterećenja da odigra protiv Japanca.

Protiv Popirina sve je funkcionisalo sasvim dobro.

- Solidno sam odigrao današnji meč. Dobro je što sam završio sve u tri seta. Mislim da je drugi set bio ključan za pobedu. Posle toga kao da se protivnik slomio - kaže Đere.

U trećem setu, Popirin je pokušao da parira Laslu, dosta dobro se držao, ali je zaostatak za njega bio prevelik da bi ga nadoknadio.

 

 

- Mogao sam da napravim brejk na 3:2 u trećem setu, ali spasili su ga dobri servisi. Konačno sam uspeo da mu posle uzmem servis, mislim da je bio poslednji gem i završim meč - kaže Đere.

Najvažnije je da je sačuvao energiju.

- Meč je bio isti kao u prvom kolu. Možda je taj meč sa Albertom Ramosom Vinoljasom bio malo intenzivniji. Manje sam se umorio sada - zaključio je Đere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading