Krajinović i Cicipas zbog mraka prekinuli meč!

Autor:

Sport

31.05.2019

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel treće runde Rolan Garosa između srpskog tenisera Filipa Krajinovića i Grka Stefanosa Cicipasa prekinut je zbog mraka pri vođstvu grčkog igrača 2:0 i pri rezultatu 5:5 u trećem setu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Krajinović

Krajinović je na putu do trećeg kola nadigrao Fransisa Tijafoa i Roberta Karbeljasa Baena.

Za osminu finala bori se protiv šestog tenisera sveta, a pre Krajinovića Cicipas je slavio protiv Delijena i Marterera.

Krajinović je mnogo sigurnije otvorio meč i stigao do vođstva od 3:1, ali je Cicipas odgovorio i stigao do izjednačenja (4:4). Grk je do kraja prvog dela igre koristio greške Krajinovića, ostao koncentrisaniji u završnici i sa 7:5 stigao do vođstva.

Drugi deo igre obeležilo je daleko bolje i sigurnije izdanje Cicipasa, koji je za 37 minuta igre uspeo da duplira prednost.

Možda i najuzbudljivije bilo je u trećem periodu. Cicipas je ponovo prvi stigao do brejka, ali je Krajinović odgovorio, a onda još jednom oduzeo servis grčkom igraču i stigao do 5:3. Sudija je odlučio da zbog mraka prekine meč, ali je posle prigovora Cicipasa ipak doneta odluka da se završi treći period igre i da se meč nastavi u subotu.

Ni nastavak nije doneo mnogo sreće srpskom teniseru, pošto je Cicipas uspeo da napravi brejk i pre odlaska na pauzu i odluke da se meč nastavi dan kasnije, stigne do izjednačenja i potpuno se vrati u skoro izgubljen set.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading