Nakon Dominika Tima, oglasio se i ON o "slučaju Serena"!

Autor:

Sport

03.06.2019

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal koji se dogodio na konferenciji za medije na Rolan Garosu izazvao je veliku buru u teniskom svetu. Podsetimo, četvrti teniser sveta Dominik Tim demonstrativno je napustio salu zbog Amerikanke Serene Vilijams.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serena Vilijams je ispala sa Rolan Garosa!

Naime, nekada najbolju igračicu sveta u subotu je eliminisala Sofija Kenin, a organizatori su brže-bolje želeli Sereni da oslobode mesto pred novinarima, što se Timu, koji se u tom momentu obraćao novinarima, ni malo nije svidelo.

-Ne razumem ovo, stvarno. Koji je ovo đavo? Stvarno, mora da se neko šali sa mnom. Moram da izađem iz sale jer ona dolazi... Dobro, onda ću i ja da odem. Mogu i ja da radim šta mi se prohte- besneo je Tim na činjenicu da mora da izađe iz sale kako bi ušla slavna Amerikanka.

Oglasio se i kontroverzni Nik Kirjos. Australijanac je zgranut što ljudi tome pridaju značaj.

 

 

Potez organizatora izazvao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama. Glavna tema bio je incident na Rolan Garosu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading