Jedini čovek koji ima pozitivan skor protiv Novaka je morao da se penzioniše zbog njega!

Autor:

Sport

04.06.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada Novakov veliki rival, ali i kritičar, Amerikanac Endi Rodik jedini ima pozitivan skor protiv prvog tenisera sveta. On se našalio da je karijeru završio kako bi zadržao pozitivan učinak protiv srpskog asa Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi teniser sveta napada Rolan Garos

Srpski teniser će 10. godinu zaredom igrati četvrtfinale Rolan Garosa. Đoković u prethodna četiri kola nije izgubio nijedan set, a u borbi za polufinale snage će odmeriti sa Aleksandrom Zverevim.

U najavi tog meča, ATP je objavio podatak da je čak 80 tenisera igralo sa Novakom barem četiri puta, a da pozitivan skor ima samo Endi Rodik (5-4). Ukoliko Aleksandar Zverev pobedi u sredu, pridružiće se Amerikancu u elitnom društvu sa učinkom 3-2.

- Penzionisao sam se kako bih sadržao taj učinak. Nisam smeo da rizikujem- našalio se Rodik.

Srpski teniser je 2016. godine osvojio Rolan Garos, a ove nedelje bi po drugi put u karijeri u istom trenutku mogao da bude aktuelni šampion na sva četiri Gren slema.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading