Novak preko Zvereva cilja polufinale Pariza

Autor:

Sport

05.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najboljeg tenisera na svetu srpskog asa Novaka Đokovića danas očekuje do sada najveći izazov na Rolan Garosu. Srbin u četvrtfinalu turnira u Parizu igra sa petim igračem na svetu Aleksandrom Zverevim (22).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nemac je deset godina mlađi od našeg tenisera i jedan od retkih koji može da se pohvali pozitivnim skorom protiv Novaka. Mladi teniser vodi u pobedama sa 3:2 protiv svetskog broja jedan, pa je ovo prilika da se Đoković izjednači sa Sašom.

Naime, Zverev je slavio protiv Đokovića na šljaci u Italiji 2017, kada je u finalu osvojio pehar na turniru u Rimu, kao i na završnom mastersu prošle godine u Londonu. Pored toga, Nemac je pobedio u egzibicionom meču 2015.

Zverevu je četvrtfinale najbolji rezultat na pariskom grend slemu, dok je Đoković ovim plasmanom ušao u istoriju Rolan Garosa kao prvi teniser koji je vezao deset uzastopnih četvrtfinala na tom takmičenju. Pobednik ovog okršaja igraće u polufinalu sa boljim iz duela Dominika Tima i Karena Kačanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading