NADAL SUPERIORAN PROTIV TIMA: Ispisao istoriju u Parizu

Autor:

Sport

09.06.2019

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kralj šljake" Rafael Nadal popravio je lični rekord u Parizu i dvanaesti put u karijeri osvojio je trofej namenjen najboljem na Otvorenom prvenstvu Francuske. Španac je bio bolji od Dominika Tima 3:1 (6:3, 5:7, 1:6, 1:6).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

"Bik sa Majorke" uspeo je da potvrdi apsolutnu dominaciju na šljaci u Parizu. Nove stranice istorije ispisane su nakon finala protiv Tima, gde je Nadal stigao do 12. trofeja na Rolan Garosu što nikome do sada nije pošlo za rukom.

Sjajno je igrao Španac i sasvim zasluženo došao do pobede. Tim je bolje počeo meč i prvi stigao do brejka, ali je tu stao. Dva puta je nakon toga Nadal oduzimao servis Austrijancu i došao do prvog seta. U drugom je viđena najveća borba, a jedan brejk bio je dovoljan Timu za izjednačenje.

Međutim, tada je bio kraj svim dilemama oko pobednika i osvajača Rolan Garosa. Nadal je dominirao terenom, Tima je stigao umor, a Španac sa 6:1, 6:1 potvrđuje dominaciju i dolazi do velike pobede.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading