Rafa veliki u pobedi: Dominik inspiracijo, hvala

Autor:

Sport

09.06.2019

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal na Rolan Garosu nastavlja dominaciju sa kojom može da se poredi malo koja u svetu sporta – nakon 12. titule na pariskoj šljaci „Bik sa Majorke“ bio je veoma radostan, a naročito je hvalio protivnika Dominika Tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Nadal je slavio u finalu rezultatom 3:1 u još jednoj fantastičnoj predstavi u francuskoj prestonici.

- Dominik, veoma mi je žao što si danas poražen, naročito zbog toga što si ti velika inspiracija i jedan od najboljih primera na ATP da se vredan rad isplati, a sve to radiš uz ogroman osmeh na licu. Hvala ti zbog toga što si velika inspiracija i meni, ali i mnogoj deci širom sveta i znam da je veoma teško izgubiti u finalu. Ako bih mogao da biram da od nekoga izgubim, to bi bio ti zato što to zaslužujueš. Samo nastavi, u budućnosti ćeš sigurno doći do ovog trofeja. Takođe, želeo bih da se zahvalim svima na Rolan Garosu – osoblju, sudijama, i protivnicima – ovo je zaista najbolji turnir na svetu - rekao je Nadal.

- Zahvalnost dugujem svojoj porodici i svom timu – do skoro nismo ni znali da li ću uopšte biti na ovom turniru, ali sam zahvaljujući podršci u teškim trenucima uspeo. Želim da se zahvalim i Njegovom veličanstvu kralju, koji je došao da me podrži na ovom susretu. Ne mogu da opišem emocije koje osećam dok držim ovaj trofej po 12. put. Nadam se da ću se vratiti i sledeće godine - dodao je španski teniser.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading