Sa Novakom u timu osvajamo Dejvis kup

Autor:

Sport

13.06.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je na nedavno okončanom Rolan Garosu imala čak četvoricu igrača u trećem kolu, što je najveći uspeh za naš tenis na velikim turnirima. Na titule nas je odavno navikao Novak Đoković, ali na radost ovdašnjih zaljubljenika u beli sport odlične rezultate beleže i Laslo Đere, Filip Krajinović i Dušan Lajović, koji najavljuju pohod na reformisani Dejvis kup.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Laslo Đere, Filip Krajinović i Dušan Lajović

- Ne znamo ko će sve igrati na finalnom turniru Dejvis kupa u Madridu od 18. do 24. novembra, ali je sigurno da smo sa Novakom u timu za 50 odsto jači. Naša grupa je teška i ozbiljna, pobednik ide dalje, dok će i dve najbolje drugoplasirane reprezentacije iz ukupno šest grupa u četvrtfinale. Imamo iskustvo igranja protiv Keja Nišikorija, koji je glavna uzdanica Azijata, dugo je u svetskom vrhu. Francuzi imaju veliki izbor dobrih tenisera i mogu dosta da kombinuju. Nezgodno je to što će se Dejvis kup igrati na kraju sezone, nakon što će mnogi igrači biti umorni, ali isti uslovi će važiti za sve reprezentacije. Ako dođemo u najjačem sastavu, onda ni svetska titula nije daleko - poručili su Đere, Krajinović i Lajović na druženju sa medijima u Teniskoj akademiji "Tipsarević" na Zvezdari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading