Aleksandra Krunić nadomak titule!

Autor:

Sport

14.06.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolje rangiranoj srpskoj teniserki, Aleksandri Krunić, mnogo bolje ide u dublu. Krunićeva se u paru sa Šuko Aojamom plasirala u finale turnira u Hertogenbošu nakon pobede nad Lesjom Curenko i Jafan Vang sa 2:1, po setovima 6:3, 3:6, 13:11.

RepublikaFoto: instagram.com/alexkrunic
Aleksandra Krunić u finalu

Srpkinja i Japanka su u holandskom gradu postavljene za 4. nosioce i već na startu meča potvrdile su ulogu favorita, ekspresno su povele sa 3:0 i prednost zadržale do kraja seta. Ukrajinka i Kineskinja su uzvratile na isti način u drugom setu i nakon vođstva od 4:0 izjednačile na 1:1.

Odlučujući set je bio dramatičan, Curenko i Vang su propustile dve meč lopte, dok su Krunić i Aojama realizovale svoju prvu priliku za pobedu.

Za sada još nije poznato sa kim će odmeriti snage u finalu, Kiki Bertens i Demi Šurs sastaće se sa Fani Stolar i Georginom Garsijom-Perez, a pobednik ovog meča igraće protiv Lesli Kerkove i Bibijane Šofs. Dubl koji na kraju izađe kao pobedik biće rival Srpkinji i Japanki u finalu.

Da podsetimo, Krunićeva je ispala u prvom kolu Hertogenboša u singl konkureniciji gde nije uspela da odbrani titulu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading