Trijumfalan povratak Endija Marija!

Autor:

Sport

20.06.2019

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser Endi Mari i Španac Felisijano Lopes pobedom su započeli takmičenje u dublu na turniru u Kvinsu. Za Marija je to prvi meč od Australijan Opena, na kojem je najavio povlačenje posle Vimbldona, a posle kojeg je morao na operaciju kuka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mari ponovo na terenu

Mari i Lopes su u prvom kolu u Kvinsu slavili protiv prvih nosilaca Huana Sebastijana Kabala i Roberta Faraha sa 7:6 (7:5), 6:3, posle jednog sata i 15 minuta igre.

- Bilo je fantastično, mnogo sam uživao. Bio sam pomalo spor na početku, ali sam bio sve bolji kako je meč odmicao. Imam sreću što sam se vratio tenisu. Volim da igram ovde, ovo je sjajno mesto za tenis. Osećao sam se opušteno pred meč, ali sam postao pomalo nervozan kada sam izlazio na teren. Želeli biste nervozu i leptiriće u stomaku koje sam ja osećao ovoga puta- rekao je Mari.

Britansko-španska kombinacija će se u drugom kolu sastati sa pobednicima susreta između Britanaca Dena Evansa i Kena Skupskog sa jedne strane i Feliksa Ože-Alijasima iz Kanade i Australijanca Aleksa de Minora sa druge.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading