Kecmanović bolji u srpskom duelu od Troickog za prvo ATP polufinale u karijeri!

Autor:

Sport

27.06.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najveći i jedan od najvećih svetkih teniskih talenata, Miomir Kecmanović plasirao se danas u svoje prvo ATP polufinale u profi karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miomir Kecmanović!

Mladom Beograđaninu je to pošlo za rukom na turniru u Antaliji (travnata podloga, nagradni fond 445.690 evra) gde je za 71 minut igre u dva seta, rezultatom 6:3 i 6:4 bio bolji od starijeg kolege iz Dejvis kup reprezentacije, Viktora Troickog.

Naredni protivnik našem tinejdžeru je pobednik meče između Australijanca Džordana Tompsona i BiH tenisera, Danira Džumhura, inače aktulenog šampiona turnira koji se odražava u čuvenom turskom mediteranskom letovalištu.

Plasmanom u polufinale Kecmanović je obezbedio 90 ATP poena, što znači da bi mogao da se nađe među prvih 70 na ATP listi, pošto je trenutno 82. I pored poraza Viktor Troicki može da bude veoma zadovoljan rezultatom i nastupima u Antaliji kojima je pokazao da još nije za "staro gvožđe" iako je dugo u krizi.

Viktor Troicki

Uspeo je da se kroz kvalifikacije probije do borbe za polufinale na ATP turniru, što je verovatno i njega samog iznenadilo, a uslediće i napredak na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading