Nadal kao furija, na redu je nestašni dečko belog sporta!

Autor:

Sport

02.07.2019

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac Rafael Nadal plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je ubedljivo u tri seta savladao japanskog tenisera Sugitu 6:3, 6:1, 6:3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Nije drugi teniser sveta imao teži posao i opravdao je u potpunosti ulogu favorita. Sav posao je završio za dva sata i četiri minuta. Ipak, bolje je krenuo Sugita, koji je iskoristio prvu brejk loptu na startu meča i došao je do prednosti od 2:0, a u trećem gemu imao je tri brejk lopte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Međutim, Nadal se brzo pribrao, vezao tri gema i praktično od tada dominirao. Protivniku je dopustio samo još jednu brejk loptu i to na startu trećeg seta. Međutim, sačuvao je servis i praktično rutinski priveo meč kraju.

U drugom kolu čeka ga okršaj sa Nikom Kirjosom. Dva tenisera imaju veoma zanimljivu istoriju. Australijanac je slavio u poslednjem međusobnom okršaju ove godine u Akapulku u prilično napetom meču. To će im biti ukupno osmi duel, a Kirjos je slavio u četiri navrata, od čega i jednom na Vimbldonu u njihovom prvom meču 2014.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading