Ivanišević bio šokiran Đokovićevim pozivom: Novak je kao Real, nisam mogao da ga odbijem!

Autor:

Sport

02.07.2019

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Ivanišević se odnedavno nalazi u timu Novaka Đokovića. Nekadašnjeg šampiona Vimbldona je iznenadio poziv srpskog tenisera, ali i pored brojnih obaveza nikako nije mogao da odoli izazovu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivanišević u društvu Marjana Vajde i Fila Griča

Ivanišević će uz Novaka biti tokom prve nedelje Vimbldona.

- Kada te zove Novak Đoković, to je kao da te zove Real Madrid. Teško je reći ne. Nažalost, nisam uspeo da odložim sve dogovore koje sam imao od ranije, pa ću ostati uz njega samo jednu nedelju. Ali nema veze, on je profesionalac. Biće mi teško da odem, ali nadam se da neće stati na ovome, da će se ta saradnja biti nastavljena. Odlučićemo, popričati. Ali ma šta na kraju bilo, ova nedelja će mi uvek ostati posebna - rekao je Ivanišević.

Priznaje da je bio šokiran pozivom prvog tenisera sveta.

- Naravno da sam bio iznenađen pozivom Novaka Đokovića, to je za mene bio mali pozitivni šok. Zvao me je veče pre nego sam išao na put u Švedsku, pa zbog toga nisam mogao doći ranije u London jer sam ranije dogovorio taj Senior Tour. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Popularni Zec je srećan što se ponovno vratio na teren, a uzbuđen je već bio i na prvom treningu.

- Velika stvar za mene je bio i taj nedeljni prvi trening. Napokon sam nakon godinu dana uživao na teniskom terenu. To je jedan nivo koji funkcioniše neverovatno, od komunikacije nadalje, sve je impresivno -  zaključio je bivši pobednik Vimbldona.

Srbin je Goranom favorit za osvajanje Vimbldona. 

- Meni je i pre tog poziva Novak Đoković bio prvi favorit za osvajanje Vimbldona uz Rodžera Federera. Naravno, sada ostajem pri tome, Novak je prošlogodišnji pobednik, u dobroj je formi, igra odlično i verujem da će iz meča u meč biti sve bolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading