Nije mu bilo nimalo prijatno: Kirjos u "sendviču" između Đokovića i Nadala!

Autor:

Sport

03.07.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri terena u Aorangi parku, jedan pored drugoga, broj četiri, pet i šest bili su poprište neočekivanog poklapanja treninga trojice tenisera Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Nika Kirjosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vimldon tereni

Poznato je da je Australijanac jedan od onih koji najglasnije prozivaju Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, a danas se našao u "sendviču“.

Tačnije na terenu koji je između onih na kojima su istovremeno trenirali prvi i drugi teniser sveta.

Kirjos je proteklih nedelja bio žestok u prozivkama na račun jednog ili drugog tenisera, ali danas nije bio tako glasan.

Trojica tenisera su morali da odrade svoje treninge jedan do drugog. Novak za zagrevanje pred meč sa Kudlom, a Kirijos i Rafa standarne, pošto igraju jedan protiv drugog u četvrtak od koga publika očekuje spektakl.

Navijači su se tiskali da gledaju svu trojicu, ali ništa se bitno nije dogodilo.

Dogodilo se da se Kirjosu i Nadalu nekoliko puta "ukrste putevi", prošli su jedan kraj drugoga, bez reči. Novak, koji je bio krajnje levo, imao je za sparing partnera Mata Šorta.

 

Uostalom, rekete će ukstiti na terenu, pa ćemo videti ko je "najglasniji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading