(FOTO) Najse*si teniserka voli loše momke: Bušarova pala na divljaka Kirjosa, zaljubljeno ga bodrila iz lože!

Autor:

Sport

05.07.2019

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac Nik Kirjos je često u centru pažnje zbog skandaloznih poteza, divljanja i uvreda na račun najboljih tenisera današnjice. Kontoverzni teniser nema granicu, u nekoliko navrata je prostački vređao Novaka Đokovića, a ni meč protiv Rafaela Nadala nije mogao da prođe bez nesportskog ponašanja Kirjosa, ali kako to biva, lepe žene vole loše momke, pa je jedna od najlepših i najse*sepilnijih teniserki pružila podršku Australijancu iz lože što je povod za šuškanja da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

Bušarova je u Nikovoj loži bila sa svojom sestrom Šar i obe su bodrile Australijanca protiv Nadala i zadovoljno je aplaudirala i smeškala se dok je Nik vodio veliku bitku sa Rafom

Posebno se oduševila kada je Nik izveo svoj prepoznatljiv servis "ispod ruke", kojim je osvojio poen. Ona se na to nasmejala i kamera je zabeležila taj momenat, zbog čega su je mnogi kritikovali.

- Osvojio je poen! Srvis ispod ruke nije protiv pravila. To je taktika. Sve da osvojite poen - opravdala se Bušar nakon što su mnogi pisali da je zbog ovoga izgubila njihovo poštovanje.

Ono što je najviše navelo fanove da pomisle kako između temperamentnog Australijanca i seksi Kanađanke ima nešto, jeste njen tvit, gde je objavila sliku Kirjosa kako servira uz tri smajlija koja zaljubljeno gledaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wanna be the yee to my haw?

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Apr 13, 2019 at 1:11pm PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading