Ivanišević napušta Novaka: Nisam uspeo da sve uskladim!

Autor: Sportklub

Sport

07.07.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni hrvatski teniser Goran Ivanišević neće moći da ostane i druge nedelje na Vimbldonu, pošto nije uspeo da odloži ranije dogovorene obaveze, ali nada se da bi ipak u nekom trenutku u završnici turnira mogao da se vrati.

Goran Ivanišević

- Nažalost, nisam uspeo da ih pomerim, imam avion u 17.30. Videću, možda se vratim, zavisi od toga šta i koliko uspem da pomaknem. Jednostavno, teško je to bilo sve uklopiti- rekao je Ivanišević za Sport klub i osvrnuo se na dosadašnju saradnju s Novakom.

- Nije se to nešto mnogo promenilo, ja sam i pre bio njegov navijač. Sada je samo što imam dobre karte za gledanje, tu iz prvog reda, na njegovoj sam strani. Fenomenalno je, moram da se zahvalim celom timu, pogotovo Marjanu, zbilja se super slažemo. Vidi se zašto je Nole broj jedan, komunikacija je odlična, on je perfekcionista i svakim danom želi da bude sve bolji i da napreduje. Baš sam uživao- rekao je Ivanišević.


Kako najviše može da pomogne Novaku?
RepublikaFoto: Tanjug/AP

- I ja se koji put pitam - čovek ima 5.000 bodova više od drugog. Uvek nešto treba, uvek želiš da budeš bolji, to su ljudi koji to uvek žele. To su sitnice na koje mogu da mu ukažem – servis, kod forhenda možda nekad radi nešto krivo nogama, možda pozicija malo na voleju, ali nisam ja došao njemu ništa da menjam, pogotovo ne u ovih sedam dana. Čisto moje viđenje njegove igre, uvek se može nešto poboljšati- rekao je Hrvat.


Potom je šampion iz 2001. godine rezimirao prvu nedelju turnira. 

- Manje-više sve ide po planu, iznenađenje jeste eliminacija Cicipasa, Zverev nije nikakvo jer je van svake forme, mislio sam da ovo može da bude turnir na kojem će Čilić napraviti preokret, ali i on je van forme. Dobro je za Novaka da je imao malo teži meč sa Hurkačem da se malo razbudi – najopasniji u gornjem delu žreba ubedljivo je Raonić, za njega sam i prognozirao da bi mogao da bude 'tihi ubica'. Sad zavisi koliko će izdržati psihički i sa njegovim povredama, ali opasan je svakako. U donjem delu žreb Nadal ubedljivo najbolje igra, ima i samopouzdanja, računam da će biti polufinala Đoković – Raonić i Nadal – Federer- zaključio je Ivanišević.

Novak igra treći meč na Terenu 1 u ponedeljak, a protivnik u osmini finala mu je Igo Imber.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading