ENDI VERUJE U ČUDA: Zašto ne bih bio na vrhu? Ove sam već pobeđivao

Autor:

Sport

08.07.2019

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji prvi teniser sveta Endi Mari uveren je da će uskoro moći ravnopravno da se nadmeće sa Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Marej

Britanac je prvi meč u pojedinačnoj konkurenciji odigrao u prvom kolu Australijan Opena. Potom je imao drugu operaciju kuka, da bi se na teren vratio u dublu u Kvinsu. Posle titule osvojene sa Felisijanom Lopesom, igrao je sa Marselom Melom u Istbornu.

Trenutno učestvuje na Vimbldonu, gde se takmiči sa Pjerom Igo-Erberom i Serenom Vilijams.

S obzirom na dobre rezultate koje je ostvario, sve se više govori o njegovom povratku turnirima i u pojedinačnoj konkurenciji.

- Znam koliko sam se loše osećao u Australiji u januaru i ovde prošle godine. Sada se osećam mnogo bolje nego tada. Ako fizički budem mogao da se vratim na visok nivo moći ću da budem konkurentan, jer je moj tenis i dalje dobar - kazao je Endi.

- Čini mi se da igra nije napredovala. Isti momci su i dalje na vrhu, a njih sam već pobeđivao.

Na pitanje da li veruje da će u budućnosti moći ponovo da oživi Veliku četvorku, odgovorio je:

- Zašto da ne? Kada bi mi neko rekao dobar razlog zašto ne bih mogao, saslušao bih ga. Ali, za sada nisam dobio niti jedan zadovoljavajući odgovor.

Mari bi u singlu mogao da zaigra u septembru.a

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading