Najplaćenije poznate ličnosti: Novak je navikao na prvo mesto, ali ovaj put je...

Autor:

Sport

11.07.2019

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magazin "Forbs" objavio je tradicionalnu godišnju top listu najplaćenijih poznatih ličnosti na svetu. Na njoj Srbiju predstavlja Novak Đoković koji je na ATP listi prvi, a na ovoj je ispod pedesetog mesta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Lista nije podeljena po delatnostima, pa su se na jednom mestu našle najveće zvezde iz sveta muzike, filma, sporta, Instagram zvezde...

"Forbs" je našeg Novaka Đokovića stavio na 55. mesto liste, i njegovu zaradu od prošlog do ovog juna procenio na 50,6 miliona dolara. Odmah iznad Noleta je pevač Bruno Mars, a mesto ispod najboljeg tenisera bejzbog igrač Majk Traut.

Što se sportista tiče Lionel Mesi je četvrti sa 127 miliona dolara, šesti je Kristijano Ronaldo sa 109 miliona, dok je Nejmar sedmi sa 105, a Rodžer Federer zauzima 11. poziciju na listisa 93,4 miliona dolara. 

Na prvom mestu je pevačica Tejlor Svift! U protekloj godini zaradila je 185 miliona dolara! Na drugom mestu je rijaliti cica i kozmetički "superstar" Kajli Džener, koja je inkasirala 170 miliona dolara. Treći je Kanije Vest, reper i preduzetnik, koji je najviše zahvaljujući brendu Yeezy zaradio čak 150 miliona dolara...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading