Ivanišević progovorio o spornoj izjavi: Svaku priliku sam koristio za promociju Hrvatske, super je pucati iz mitraljeza, nisam ni pomišljao da ubijem

Autor:

Sport

12.07.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle toliko godina, i baš kada je stao uz našeg Novaka Đokovića na Vimbldonu, Goran Ivanišević je rešio da se opere za svoje sramne izjave iz 1992. godine.

Goran Ivanišević

Tada nije birao reči kada je govorio o Srbima. Hrvat je sada pokušao da promeni sliku.

On je otkrio da su ga navijači na turniru Adelejdu, pet do 10 Srba vređali tokom meča. I da je izjava da bi voleo da puca na Srbe, zapravo loše prenešena.

- Dali su mi poluatomatsku pušku da gađam mete. One su iskakale, ja ništa nisam pogodio. Posle su novinari doznali za to i pitali kako je bilo. Ja sam im rekao da je bilo super, ali da bi bilo bolje da su umesto meta bili oni navijači sa meča. Novinar je to preveo kako je preveo. Pogrešno. Ja jesam to rekao, ali se moja izjava odnosila samo na te navijače, jer su me stvarno izludeli vređaući mene i psujući mi majku. Ali ja nisam nikada posle toga ništa slično rekao niti sam imao takve izjave - rekao je Ivanišević za "Politiku".

On je nastavio u istom ritmu.

- Svaku šansu sam koristio za promociju Hrvatske. Svako je radio šta je mogao, tako da ne vidim neki sporan deo. Ispalo je kao da sam stvarno uzeo mitraljez i ubio 500 ljudi, a to nije tačno. Nisam nikoga ubio niti sam mislio da nekoga ubijem - zaključio je Ivanišević.

Ostaje da se vidi da li na ovaj način Ivanišević pokušava da promeni ploču, kako bi smanjio loše komentare i na duže staze postao član stručnog štaba Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading