Šta je dominacija? Kada 6 puta ostvariš dečački san!

Autor:

Sport

12.07.2019

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je ponovo ostvario san plasmanom u finale Vimbldona! Đoković se plasirao u finale pošto je savladao Roberta Bautistu Aguta sa 6:2, 4:6, 6:3, 6:2, a evo šta je rekao odmah nakon okršaja sa Agutom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković u finalu Vimbldona!

- Ovaj turnir o kojem sam sanjao od kad sam bio dete, tako da je finale veliko dostignuće. Bez obzira na to koliko sam finala igrao ovde, osećaj je uvek poseban. Tako da ću uživati u ovom iskustvu- rekao je Đoković neposredno posle meča.

Španac jeste kapitulirao posle 4 seta, ali daleko od toga da nije pravio probleme Novaku.

- Morao sam da se pomučim. Roberto je igrao prvo polufinale, ali nije bio nervozan. Igrao je vrlo dobro. Možda je bio pod utiskom u prvom setu, ali je posle zaigrao odlično. Bilo je tesno, pogotovo u prvim gemovima trećeg seta, gde je meč mogao da ode u drugom smertu. Drago mi je da sam ja imao više uspeha- rekao je prvi reket sveta.

Drugo polufinale igraće Rafael Nadal i Rodžer Federer.

- Gledaću ga, makar deo. Moji treneri će sigurno pratiti. Moram da priznam da i ja uživam u njihovim duelima, to je jedno od najvećih rivalstava, tako da će biti fantastično ispratiti ga- zaključio je Đoković.

Finale je na programu u nedelju od 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading