Nadalov stric otrkio: Rafa je navijao za Novaka, a evo i zašto!

Autor:

Sport

16.07.2019

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni i Rafael Nadal bili su na različitim stranama tokom vimbldonskog finala između Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rafael Nadal

Toni je navijao za Švajcarca, a Rafa za našeg Noleta.

- Ja sam navijao za Federera, ali Rafa je bio za Đokovića, a razlog je logičan.  Federer ima 20 grend slem trofeja, Rafa je drugi s 18, dok je pre finala Đoković bio treći s 15. Zato je Rafa želeo da Novak pobedi kako mu  Rogdžer ne bi pobegao  - kazao je Toni

- Ne, najbolje je bilo ono 2008. koje su igrali Nadal i Federer. Imam statističke podatke koji to dokazuju. Meč koji smo sada gledali bio je jako dobar, živ, jedan od onih koji se pamte. Imao je sve. Te Federerove dve propuštene meč-lopte, pa dužina meča... Ali imam podatke koji govore da je finale 2008. bilo bolje.

Ovako objašnjava zašto je Federer ispustio siguran trijumf: 

- Sve mu je išlo u prilog, a onda je srljao i želio da završi ključni poen prebrzo. Možda je neko iz njegovog boksa trebalo da mu kaže da ne žuri.

Poslednji grend slem u sezoni je Ju Es open.

- Đoković je favorit jer je osvajanjem Australian opena i Vimbldona ušao u seriju, ali Nadal mu diše  za vrat pobedama u Rimu i Rolan Garosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading