Bez gospođe Đoković na finalu Vimbldona: Novak razrešio misteriju, a potom se oglasila i Jelena!

Autor:

Sport

15.07.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je u finalu Vimbldona imao malu, ali odabranu grupu navijača u svom boksu! Tu su bili njegovi roditelji Srđan i Dijana, stric Goran, kao i članovi stručnog štaba i najuži prijatelji. Ali, svi su primetili da nije bilo njegove supruge Jelene, koja se nije pojavila tokom čitavog Vimbldona ni na jednom meču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jelena i Novak Đoković

Prvi deo turnira Jelena je provela u Srbiji, u sklopu promocije humanitarne akcije Fondacije Novaka Đokovića u saradnji sa festivalom Exit, dok je kasnije ipak stigla u London da bude podrška svom suprugu.

Ali, Jelena nije mogla da bude u loži Vimbldona, kao što je to bio slučaj sa Mirkom Federer, koja je bila na ivici nervnog sloma tokom meča sudeći po reakcijama koje su zabeležene.

Pred kraj turnira na tribinama se pojavio i Novakov sin Stefan, sa kojim je Đoković ubrzo imao i najslađi razgovor po osvajanju pehara. Ali, falila je Jelena, koja je ostala da čuva ćerkicu Taru, što je Novak otkrio tokom intervjua na ceremoniji s peharom.

- Moja supruga i ćerka su tu u Londonu, ali kod kuće, šaljem im poljubac. Vidimo se uskoro, vraćam se i ja tome da budem otac - rekao je petostruki šampion Vimbldona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mir. Ljubav. Harmonija. Detinjstvo. Peace. Love. Harmony. Childhood.

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jul 12, 2019 at 3:30pm PDT

Jelena je i tokom turnira objavila samo fotografiju svoje dece u dvorištu kako šetaju u prirodi.

Tokom samog turnira se nije oglašavala na društvenim mrežama, da bi tek po završetku meča čestitala svom dragom uz nekoliko fotografija Novaka sa peharom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading