(VIDEO) U Londonu muk! Nole pogledom streljao "naporne" Engleze, začepio im usta za sva vremena, da ga zapamte do kraja života!

Autor:

Sport

15.07.2019

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je neobično, a sigurno nije bilo lako navijačima Novaka Đokovića, koji su možda i bili zabrinuti, jer Srbin skoro da nije pokazao emociju tokom finala Vimbldona protiv Rodžera Federera (3:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Od Švajcarca smo to navikli, ali od Novaka...Prvi teniser sveta ume glasno da uzvikne posle nekog dobrog poena, izbaci frustraciju kada ne ide, da podigne ruke i zapali atmosferu na tribinama. 

Ali, u duelu sa Federerom, Novak je bio drugačiji, govor tela je bio potpuno drugačiji. U pojedinim momentima delovao je kao da mu je svejedno što se dešava na Centralnom terenu. A, svašta se dešavalo, i ne mislimo samo na strašan meč, igru živaca, nego i na Engleze, koji su svi do jednog bili uz Rodžera. Vodio je borbu sa samim sobom i sa 15.000 Rodžerovih navijača.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Hteli su sigurno, ali nisu mogli da izbace Srbina iz takta. Nije im uspela taktika, čak ni kada su skakali od oduševljenja na Rodžerove poene, hvatali se za glavu od oduševljenja,a ćutali kao zaliveni posle svakog Noletovog projektila. 

Bio je hladan kao špricer, zato je mentalno najjači sportista na svetu. Ali i on je čovek od krvi i mesa. U finišu je samo sočno opsovao: "Je*bo vam, pas mater" i to je bio znak da Federeru više nema spasa.

Rukovao sa Federerom, sudijom, udario šakom u grupi i pokazao prstom ka nebu i ponovo probao ukus Vimbldonske trave.

Navijači? Pa, za njih nije bilo ljubavi, nisu dobili Novakova srca. Samo ih je streljao pogledom. Začepio im je usta. Kao da ih nije ni bilo. To su i zaslužili!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading