Amerikanac voli bahato: Kirjos potreban tenisu

Autor:

Sport

27.07.2019

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počeo je Endi Rodik konačno da nam se sviđa, ali je nekadašnji američki teniser sve uprsko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Rodik

Naime, Amerikanac koji je u prošlosti često kritikovao Novaka Đokovića, konačno je stao na stranu prvog tenisera sveta. Međutim, nije to dugo potrajalo, jer smatra da je bahati Nik Kirjos potreban tenisu. 

- Svaki put kada mi date mikrofon postavite mi pitanje o Niku Kirjosu. Sigurno postoji potražnja za onim što on radi. Mislim da je dobar za sport, ali razmišljajući kao i svi navijači mislim da mora da pokaže više - rekao je Rodik.

Amerikanac po svemu sudeći ne zna za njegovo divljačko ponašanje na teren, svađu sa sudijama, navijačima, Rafaelom Nadalom i konstantno provociranje Novaka Đoković, iako su Španac i Srbin među najboljim teniserima ikada, dok on ni za dva života ne bi uspao da urade što su oni do 30. godine. 

- Možda zvuči sebično, ali gledajući nekoga kao što je Nik i videti šta sve on može da uradi sa teniskim reketom... Želim da vidim više od njega jer mi je stalo do ovog sporta i zato što poštujem njegov talenat  - dodao je Rodik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading