Otkriven razlog rastanka Đokovića i dosadašnjeg trenera Griča!

Autor:

Sport

30.07.2019

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji kondicioni trener Novaka Đokovića Gebhart Fil Grič, ipak, je imao dobar razlog da napusti funkciju koju je obavljao u stručnom štabu našeg tenisera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Grić je odlučio da prihvati ponudu Olimpijskog komiteta Austrije.

U pitanju je posao u kojem će Austrijanac imati obaveze četiri dana nedeljno, radiće na jednom mestu i neće morati da putuje, što mu u 63. godini života svakako više odgovara nego da je stalno na putu.

Novak Đoković mu je rekao da nema problema da prihvati njegovu odluku, normalno su se razišli i potom je šampion Vimbldona vratio u tim Marka Panikija sa kojim je sarađivao u periodu pre drugog povratka Fila Griča u njegov tim.

Ono što je malo poznato je i da je Fil Grič barem godinu dana unazad imao nekoliko puta ponudu, pre svega od strane Gintera Bresnika, da se priključi timu austrijskog tenisera Dominika Tima, ali to nije bio spreman da prihvati. Sada je jasno i zbog čega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading