(FOTO) Bekam i Toti "pecnuli" Noleta!

Autor:

Sport

03.08.2019

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je i dalje na odmoru, ali se u Marbelji, gde se trenutno nalazi sa porodicom, uveliko priprema za nastup na letnjoj američkoj turneji. Đoković je na društvene mreže okačio video sa treninga u kojem se vidi kako sa trenerom Goranom Ivaniševićem u istom timu igra tenis-fudbal, a izazvao je zanimljive reakcije Frančeska Totija i Dejvida Bekama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta

Šampiona Vimbldona nećemo gledati na Mastersu u Montrealu, prvi naredni turnir biće mu Masters u Sinsinatiju gde će braniti trofej osvojen prošle godine, ali sudeći po raspoloženju na treningu, čini se da je Novak maksimalno opušten i da će u Ameriku doći spreman.

Novak je veliki ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svetu, često je imao prilike da igra i na humanitarnim utakmicama i pokaže koliko je dobar fudbaler, a to se videlo i u ovom videu.

Ono što verovatno nije očekivao je odgovor fudbalskih zvezda. Tako su bivši as Mančester junajteda i Reala, Dejvid Bekam i legenda Rome Frančesko Toti prokomentarisali Novakove poteze.

Foto: twitter.com/djokernole

- Imaš bolju levu nogu od mene- napisao je Bekam.

Toti se našalio:

- Bolji si kad igraš nogom- napisao je princ Rima.

Kako god bilo, video je postao hit na društvenim mrežama, a Novak je poen na snimku nazvao "poenom nedelje".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading